coz my BossC told u she not interested in u already what......wake up wake up.....Originally posted by sgboy2004:cos mi wifey darling hopy no muack muack croco
gotta go thru u, extremex and whistar first.....?Originally posted by I-like-flings(m):coz my BossC told u she not interested in u already what......wake up wake up.....![]()
![]()
i know who she like....
![]()
dun need lah.. they have to go thru mi actually.haha.. mi her BODY-guard ok... dun play play..Originally posted by laurence82:gotta go thru u, extremex and whistar first.....?
ur hat not always green one meh????Originally posted by sgboy2004:topid hopy, let mi wear green hat
*kickz croco*Originally posted by sgboy2004:cos mi wifey darling hopy no muack muack croco
Originally posted by I-like-flings(m):coz my BossC told u she not interested in u already what......wake up wake up.....![]()
![]()
i know who she like....
![]()
x2Originally posted by I-like-flings(m):ur hat not always green one meh????![]()
![]()
ya lor, now u know liao lorOriginally posted by paperchicken:hopy boi wat. croco gay issit ?![]()
no, it only turn him BLUE BLACKOriginally posted by pipi & poot-poot:did jealousy turn croco green ??![]()
![]()
Now i know y Croco is green.....Originally posted by hopy:no, it only turn him BLUE BLACK
*kickz croco again*![]()
envy wat???Originally posted by pipi & poot-poot:Now i know y Croco is green.....
Green wif envy .....![]()
![]()
Originally posted by sgboy2004:cos mi wifey darling hopy no muack muack croco
come repeat after me, its S T U P I DOriginally posted by sgboy2004:topid hopy